Közösség

Osztályszövetség

BelépésFotó galéria

Hírdetések 

Sudár Regatta Facebook

Sudár Regatta Osztályszövetség
Bajnokság 2014. legújabb híre az Elliott 770-el közösen... PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Geröly Tamás   
2014. január 22. szerda, 09:27

Az idei 2014-es bajnokságot Csopakon rendezzük meg a Kereked szervezésében és vendégszeretetét élvezve. Idén már nem leszünk egyedül a pályán! Az Elliott 770 osztályszövetség megkeresett bennünket és mi örömmel fogadtuk a jelentkezésüket közös bajnokság szervezésében. Érdekes, változatos verseny lesz. A versenyrendezők mint tavaly, úgy idén is mindent elkövetnek majd, hogy a pályán pörgős versenyzéssel dőljön el a bajnoki cím.

A bajnokság megszervezéséhez szponzorokat keresünk, amivel a költségeket és a kiszolgálást segítenénk! Szeretettel várjuk olyan cégek, vállalkozások jelentkezését, akik szívesen megjelennének a Sudár Regatta bajnokságon nevükkel, termékeikkel!

 
Meghívó PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Pál Gaszton   
2013. december 16. hétfő, 15:57

Szeretettel meghívunk minden Sudarast 2014.1.15.-én szerdán 18-20 óra között tartandó gyűlésűnkre.

Helyszín: Márványmenyasszony étterem

Budapest, 1012 Márvány utca 6.

 

Napirend:

 

Bővebben...
 
Gondolatébresztő PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Pál Gaszton   
2013. december 10. kedd, 13:45

Sziasztok Sudarasok!Elmúlt sajnos megint egy szezon. A Sudaraink már a parton. De néhány hónap és itt az új szezon. A téli pihenő alatt gondolkodhatunk azon, hogy miként tehetjük jövő szezonunkat még teljesebbé. Jövő év elején szokásunkhoz híven ismét összegyűlünk. (Időpont és helyszín: december elején lesz végleges) Addig is néhány gondolat:

Bővebben...
 
2013. évi Ranglista PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Geröly Tamás   
2013. december 10. kedd, 13:35

Felkerült a 2013-as Sudár Regatta ranglista végeredménye a Ranglista menüpontba! Minden versenyzőnek köszönjük az idei aktivitást és gratulálunk a versenyek helyezettjeinek!

 
Az idei bajnokság egyik támogatója PDF Nyomtatás E-mail

A Laroba Wellness & Tréning Hotel**** Alsóörsön a Balaton északi oldalán a parttól 250 m – re várja Önt. Varázslatos wellness világa, pezsgőkádas Superior plus szobái, és barátságos személyzete tette a Laroba Hotelt a Balaton régió egyik legkedveltebb wellness szállodájává.

Frissüljön fel az élménymedencében (32 °C) vagy élvezze pezsgőfürdő bizsergető buborékjait (36 °C). Szauna szigeten csillagfényes finn szauna, fényterápiás infraszauna és aromaterápiás gőzfürdő közül válogathat, arról, hogy a szaunázás igazi wellness élmény legyen merülő medence és jégkút gondoskodik. Az újdonságra kíváncsi wellness kedvelőket gazdag masszázskínálat és egyedi só – pezsgőfürdő fogadja.

A gasztronómiai élményeket 100 éves tradícióval rendelkező, többszörös szakmai elismerésben részesített étterem garantálja. Foglaljon, hogy ön is részese lehessen a Laroba Wellness Hotel színes élményvilágának. (x)

 
<< Első < Előző 21 22 23 24 25 26 Következő > Utolsó >>

22. oldal / 26

Sudárregatta.hu 2011