Közösség

Osztályszövetség

BelépésFotó galéria

Hírdetések 

Sudár Regatta Facebook

Sudár Regatta Osztályszövetség
Gondolatébresztő PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Pál Gaszton   
2013. december 10. kedd, 13:45

Sziasztok Sudarasok!Elmúlt sajnos megint egy szezon. A Sudaraink már a parton. De néhány hónap és itt az új szezon. A téli pihenő alatt gondolkodhatunk azon, hogy miként tehetjük jövő szezonunkat még teljesebbé. Jövő év elején szokásunkhoz híven ismét összegyűlünk. (Időpont és helyszín: december elején lesz végleges) Addig is néhány gondolat:

Bővebben...
 
2013. évi Ranglista PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Geröly Tamás   
2013. december 10. kedd, 13:35

Felkerült a 2013-as Sudár Regatta ranglista végeredménye a Ranglista menüpontba! Minden versenyzőnek köszönjük az idei aktivitást és gratulálunk a versenyek helyezettjeinek!

 
Az idei bajnokság egyik támogatója PDF Nyomtatás E-mail

A Laroba Wellness & Tréning Hotel**** Alsóörsön a Balaton északi oldalán a parttól 250 m – re várja Önt. Varázslatos wellness világa, pezsgőkádas Superior plus szobái, és barátságos személyzete tette a Laroba Hotelt a Balaton régió egyik legkedveltebb wellness szállodájává.

Frissüljön fel az élménymedencében (32 °C) vagy élvezze pezsgőfürdő bizsergető buborékjait (36 °C). Szauna szigeten csillagfényes finn szauna, fényterápiás infraszauna és aromaterápiás gőzfürdő közül válogathat, arról, hogy a szaunázás igazi wellness élmény legyen merülő medence és jégkút gondoskodik. Az újdonságra kíváncsi wellness kedvelőket gazdag masszázskínálat és egyedi só – pezsgőfürdő fogadja.

A gasztronómiai élményeket 100 éves tradícióval rendelkező, többszörös szakmai elismerésben részesített étterem garantálja. Foglaljon, hogy ön is részese lehessen a Laroba Wellness Hotel színes élményvilágának. (x)

 
Sudár Regatta OB Gaszton tollából PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Geröly Tamás   
2012. szeptember 18. kedd, 13:09

 

Írta: Pál Gaszton (Gé.):

"Gondolatok a 2012. évi Sudár Regatta Bajnokságról

Amikor 2011.-ben elhatároztuk, hogy  a 2012. évi Bajnokság megrendezésére felkérjük Kereked Vitorlás Klubot, még nem tudtuk, hogy milyen jól döntöttünk.

Nem ment minden egyszerűen. Először 2 osztály (S22 és SR) közös Bajnokságában gondolkodtunk. De végül egyedüli osztályként maradtunk. Ekkor felmerült a kérdés lehet-e egy osztálynak rentábilisan Bajnokságot rendezni. Szerencsére Kereked hitt Bennünk és abban, hogy  legalább  20 Sudár eljön a Bajnokságra. Bizalmuk nem volt alaptalan végül is 22 hajó nevezett és evvel ebben az évben a Nagyhajós Osztályok közül mienk volt a legnépesebb mezőny. Erre büszkék lehetünk.

Kerekednek pedig köszönjük a bizalmat és a hagyományosan kiváló vendéglátást.

A Bajnokság megrendezéshez szponzorainktól (TBS, Geze, Holló Autó KFT) is jelentős segítséget kaptunk  Köszönjük nekik.

Bajnokságunk  rendezéséhez kiváló  csapatot sikerült megnyerni. Igen nehéz szélviszonyok között Holczi és csapata kitűnőre vizsgázott. Igaz óvás nem volt, de Böröcz Bence, mint zsüri elnök biztos hátteret adott a Bajnoksághoz.

A Bajnokság szervezésében több Sudaras is részt vett (a főszervező Öreg mellett Suffragette és Főszél) és reméljük, hogy a jövőben még többen kapcsolódnak be.

A versenykiírást az MVSZ előírások betartása mellett, a korábbi évek tapasztalatait felhasználva, a versenyvezető és zsüri  elnök észrevételeinek figyelembe vételével állítottuk össze. Minden kiíráson lehet  még biztosan javítani, ehhez várjuk mindenkinek a javaslatát és a  szokásos  januári gyűlésünkön dönthetünk, hogy min változtassunk a jövőben.

Gondolat ébresztőnek néhány javaslat, mely már a Bajnokságon is elhangzott:

- hívjuk-e meg Bajnokságunkra a külföldi  Sudár Regattákat (Svájc, BRD és talán Ausztria)

- hívjuk-e újból az S 22-eseket, esetleg más osztályt

- legyen-e pályarövidítés, az amúgy is rövid 2 körös, 1,5-1,8 km hosszú pályán

- legyen-e tartaléknap vagy az utolsó napon is legyen futam

- ha van tartalék nap, az utolsó versenynapon az utolsó rajtidőt vegyük-e bele a kiírásba

- fogadjuk-e be (feltéve ha kérik) a Sudár Sportokat (csak abszolútban, előnyszám nélkül, nem megengedőbb osztályelőírással mint a mienk)

Úgy gondolom, hogy Csopakon nagyon jó körülmények között, kiváló rendezés mellett  izgalmas Bajnokságot vívtunk. Jó volt látni, hogy a hajóosztály mennyire gyors és egységes lett. A legkisebb hiba is sok-sok helyet jelentett a befutóban. Ritka volt az olyan befutó, ahol nem fordult elő fedés.

De ebben a szoros küzdelemben is voltak, akik kiemelkedtek és megérdemelten lettek érmesek és helyezettek. Gratulálunk a Bajnoknak, érmeseknek és a helyezetteknek.

Mind a 22 nevezett hajónak köszönjük, hogy megtisztelte Bajnokságunkat és bizom benne, hogy minden résztvevő legalább olyan jó érezte magát a Bajnokságunkon, mint én.

Remélem jövőre még többen, a jó bevált feltételek mellett – esetleg kevésbé forgolódó szelek

segítségével tovább folytathatjuk.

Gé.

Gaszton"

 

 
Sudár Regatta Bajnokság 2012. Szponzor kerestetik! PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Geröly Tamás   
2012. július 16. hétfő, 19:16

A Sudár Regatta bajnokság (2012. augusztus 29-szeptember 2. Csopak Kereked) névadó és futamszponzorokat keres, illetve díjszponzorokat és felajánlásokat vár. A Balaton legnépesebb ONE Design bajnoksága, ahol 20-25 hajó közel száz versenyző és a kiszolgáló személyek verseny rendezők vesznek részt az egy hetes rendezvényen támogatókat keres, hogy a legszínvonalasabb versenyt rendezhessük idén.
Felajánlásokat a honlapon a kapcsolat menüpontban, vagy e-mailben várjuk. Megjelenések további tárgyalásokon részletezve. Ruházaton, honlapon, hajókon, parton...
Fotós és videos folyamatosan lesz a rendezvényen!

 
<< Első < Előző 21 22 23 24 25 26 27 Következő > Utolsó >>

23. oldal / 27

Sudárregatta.hu 2011