Közösség

Osztályszövetség

BelépésFotó galéria

Hírdetések 

Sudár Regatta Facebook

Sudár Regatta Osztályszövetség
Mellény és verseny formaruha gyártási lehetőség PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Geröly Tamás   
2011. április 19. kedd, 12:10

Figyelmetekbe ajánlom a csapatok részére egységes mellény és verseny formaruha gyártási lehetőséget. Logózás, hímzés és egyéb grafikai munkákban is rendelkezésetekre állunk.

Az alábbiakban ízelítő néhány mellény fazonból, amiknek a beszerzési ára jelenleg nagyon kedvező. Kérdés esetén jelezzetek e-mailben Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Katalógusunk megtekintéséhez, kattintson a bővebben gombra!

Bővebben...
 
Hajónév matricák, lajstromszámok és egyéb logók cseréje PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Geröly Tamás   
2011. április 19. kedd, 11:55

A hajók algagátló csiszolása és egyéb felújítási munkák során most érdemes az esetlegesen elhasználódott hajónév matricákat és egyéb logókat, lajstromszámot cserélni. Erre javaslom a www.hajodesign.hu oldalon egy kapcsolatfelvételt. A neveket és egyéb grafikákat lehetőség van nyomtatni, vagy kivágni hosszú élettartalmú vinylből. Nincs szükségünk másra, mint az eredeti név jó minőségű fotójára szemből közelről és legyártjuk a névvel azonos feliratot.

 
A hajó leírása PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Geröly Tamás   
2011. február 16. szerda, 19:43

 

Magazin 5. szám (1993 Nov.-Dec.)... A Sudár Regatta népszerűségét elsősorban annak köszönheti, hogy kis mérete ellenére fürge, jól megvitorlázható hajó, amely mind gyenge, mind erős szélben harcos ellenfele a nagyobb, ezért elvileg gyorsabb hajóknak is. Vitorlázata szerencsés módon az olimpiai hajóosztályként nálunk is népszerű Solingok vitorláira épülhet. A nagyvitorla és hátszélvitorla azonos a Solingéval, egyedül a génoa beszerzésekor kell lemondanunk a készen is elérhető, használt, de igen jó szabású vitorlák beszerzési előnyeiről, és új vásznat kell rendelnünk. A Soling rudazata is kitűnően felhasználható, bár a hajó nagyobb tömege - Soling 1035 kg, Sudár 1600 kg - jobban igénybe veszi a hajlékony árbocot. A készítő által szállított rudazat is kitűnő minőségű, de merevebb, mint a Solingé. A hajó a H-Boat vitorlázatával is felszerelhető.

Bővebben...
 
<< Első < Előző 21 22 23 24 25 Következő > Utolsó >>

25. oldal / 25

Sudárregatta.hu 2011