Közösség

Osztályszövetség

BelépésFotó galéria

Hírdetések 

Sudár Regatta Facebook

Sudár Regatta Osztályszövetség
Eladó Sudár vitorla PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Geröly Tamás   
2018. november 09. péntek, 17:36
Eladó 2013-as radial szabású, Hunsail által gyártott Sudár genua.
Ár: 95.000,- Ft
 
TECON kupa 2018.10.06-07 Füred PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Geröly Tamás   
2018. szeptember 26. szerda, 13:15

2018.10.06-07-én rendezi meg a Tecon SE Balatonfüreden a Tecon Kupát, mely egyben a Sudarasok idei utolsó ranglista versenye. A 2 napos verseny első napján túra futam, míg a 2. napon 2 up-down pályaverseny lesz. Kiírás a Hunsail-en már fent van. Jó lenne ha minél többen lennénk. (Főszél, Öreg, Vigasz és Gé. ott lesz, Blue Jay-ben erősen reménykedünk.)

Gaszton

 
Sudár Bajnokság információk PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Geröly Tamás   
2018. augusztus 22. szerda, 08:48

Az MVSZ a bajnokságon résztvevő minden nevezett versenyzőt vár vacsorára 2018. 08. 23-án a SZÖVI telepen 19.00-tól kezdődően.

2018. 08. 24-én 18.30-kor a Szövetség minden hajóosztályról tablót szeretne készíteni, kérünk minden nevezett egységet, hogy a fotózáson jelenjen meg. A fotózás után mindenkit egy sörre vendégül lát a Szövetség.

 

 
Bajnokság előtti infók... PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Geröly Tamás   
2018. augusztus 15. szerda, 08:13

Kedves Osztálykapitányok!

Mindannyiótoknak köszönöm a visszajelzést a bajnokság versenyutasítására, mely segítségetekkel elnyerte végleges formáját, amit ezúton csatoltan küldök Nektek a kiírással együtt.

Örömünkre szolgál, hogy idén is 4 pályán 14 osztálynak van lehetőségünk megrendezni a bajnokságot. Szeretettel várunk Titeket a versenyre!

Engedjétek meg, hogy addig is némi tájékoztatást adjak Nektek a regattával, illetve a kikötő használattal kapcsolatban.

A versenykiírással ellentétben a nevezést mégis a Vitorlázeumban tartjuk, mellékelten küldöm az erről szóló közleményt. A nevezési ajándékok átvételére kizárólag a nevezés helyszínén van lehetőség.

A nevezésen mérlegelést és vitorlapecsételést nem tartunk. A verseny alatt az óvási bizottság és a technikai bizottság szúrópróbaszerűen fog ellenőrzéseket tartani.

A kikötő területén parkolást sajnos nem tudunk biztosítani, azonban Balatonfüreden kedvező feltételekkel lehet, az idei évben a nyílt és fedett parkolókat használni, erről további információkat az alábbi linken olvashatok.

http://probiort.hu/parkolo-uzemeltetes/

Korlátozott számban tudunk szabad kikötőhelyeket biztosítani a résztvevők számára, melyek a sólya nyugati oldalán kerülnek majd kijelölésre.

A versenyt a hunsail.hu-n az alábbi linken követhetitek, illetve a facebook oldalunkon is megosztunk majd veletek minden fontos információt.

http://hunsail.hu/mvsz-nagyhajos-orszagos-bajnoksag.

Minden pályánkon VHF rádiót is használunk majd, melyen a futamokkal kapcsolatban igyekszünk majd Nektek tájékoztatást nyújtani. A pályákon használt VHF csatornák az alábbiak

Alfa pályán a VHF 27-s csatorna

Bravo pályán a VHF 71-es csatorna

Charlie pályán a VHF 77-es csatorna

Delta pályán a VHF 18-as csatorna

Ezúton szeretettel meghívunk minden résztvevőt a csütörtök este (2018. augusztus 23.) tartandó fogadásra, melynek pontos időpontjáról az első versenynap futamait követően tájékoztatunk majd Titeket.

Péntek (2018. augusztus 24.) este 18:00 és 20:00 óra között szeretettel várjuk a résztvevő csapatokat egy hajóosztályonkénti csapatfotó elkészítéséhez a telepre, ahol mindenki vendégünk egy Kékszalag Horizont Delight IPA sörre.

Kérlek legyetek kedvesek az osztályotok körében a fenti információkat terjeszteni!

Bízunk benne, hogy mindenki számára emlékezetes és eredményes napokat szerzünk majd!

Jó szelet!

Üdvözlettel / Yours sincerely,
Fluck Réka
versenysport koordinátor

 
Magyar Bajnokság 2018. PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Geröly Tamás   
2018. augusztus 13. hétfő, 13:37

Magyar Bajnokság

Jövő hét 2. felében rendezi meg az MVSZ a Bajnokságunkat.
A versenykiírás és versenyutasítás már az MVSZ honlapjáról elérhető.
Kérek minden Sudarast, aki árbocán a felmérési jeleket megváltoztatta, esetleg új árbocot tűzött be, hogy a Bajnokság előtt a hajó felméréséről gondoskodjon. Kérek mindenkit, hogy ez ügyben keresse felmérőnket Toronyi Bencét. A Bajnokságon már felmérés nincsen.
Ne feledjétek a Bajnokságon csak azok indulhatnak, akik a 2018. évi Sudár Regatta regisztrációs díjat befizették. Akik ezt még nem tették meg  kérem, nálam pótolják.
A januári határozatunk értelmében a Sudár Regatta Osztályszövetség támogatást nyújt azoknak a Sudár Regattáknak, akik ugyan nem indultak a 2017. évi Magyar Bajnokságon, de 2018-ban már ott lesznek, továbbá neveztek a 2018. évi Kékszalagra és résztvettek 2018-ban legalább egy OD versenyen. A támogatás kifizetése a Magyar Bajnokság 1. napján történik.
Versenypályánk Csopak előtt lesz, az MVSZ Füreden biztosít a Bajnokságra nevezett hajóknak ingyenes kikötési lehetőséget.
Csopaki kikötő éjszakára - előzetes egyeztetés alapján - csak térítés ellenében vehető igénybe.
Találkozunk a Bajnokságon!
Jó  szelet!
Gaszton
Gé. HUN 155
 
<< Első < Előző 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Következő > Utolsó >>

6. oldal / 27

Sudárregatta.hu 2011