Közösség

Osztályszövetség

BelépésFotó galéria

Hírdetések 

Sudár Regatta Facebook

Sudár Regatta Osztályszövetség
Magyar Bajnokság 2016. PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Geröly Tamás   
2016. augusztus 07. vasárnap, 15:35

Kérésünk, úgy tűnik meghallgatásra talált. A csopaki pályán nem 3, hanem csak 2 hajóosztály fog versenyezni, Reginák és Sudarak. Ez nem csak azért jó hír, mert levegősebb lesz a pálya, hanem azért is, mert így a pályamódosítás eszközével a rendező könnyebben élhet.

A verseny teljes kiírását a "Bajnokság 2016." menüpontban találjátok!

A kedvezményes kikötés lehetőségét intézzük, akik már jelentkeztek számíthatnak erre.

Gaszton (az Öreg)

Gé. HUN 155

 
Bajnokság 2016. PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Geröly Tamás   
2016. augusztus 03. szerda, 07:22

Ez évben a Sudár Regatták Magyar Bajnokságára 2016. 08.25-28. között  Balatonfüreden  az MVSZ rendezésében, a Nagyhajós Bajnokság I. fordulójának keretében kerül sor.

A januári osztálygyűlésen részletesen beszámoltam, arról, hogy az  MVSZ egyetértésével 2016-ban, milyen Bajnokságra számíthatunk. Az MVSZ előzetes ígéretei alapján az osztálygyűlésen több határozatot is hoztunk, annak érdekében, hogy minél jobb és élvezetesebb versenyt vívhassunk.

Sajnos Bajnokságunkkal  kapcsolatban néhány dologban időközben megváltozott az MVSZ álláspontja.

Ezek  közül a legfontosabb, hogy az MVSZ  nem bízza meg Kereked Vitorlás Klubot Bajnokság rendezésével, hanem csak embereket és eszközöket  kér Kerekedtől.

Ezért Csopakon sajnos nem lesz kihelyezett versenyiroda, lobogójelzés, hirdetőtábla és a versenyeredmények sem kerülnek kifüggesztésre.  A Bajnokság ideje alatt Kereked infrastruktúrája hivatalosan nem áll a versenyzők rendelkezésére.

További negatív változás, pályánkon a korábban ígértekkel szemben  nem 2 hanem 3 hajóosztály lesz (Nyolcasok, Reginák és Sudár Regatták). Várható létszám: 15 + 15+ 20

Ami nem változott: Csopak előtti vízterületen lesz az up-down  pályánk, felül terelőbójával, alul kapuval. 10 futamot terveznek a rendezők. Határozatunknak megfelelően pályarövidítés lehetséges lesz.

Bajnokságunk rendezésére az MVSZ Verebély Tibort kérte fel. Vele már felvettük a kapcsolatot, megküldtük neki  a Bajnoksággal kapcsolatban hozott határozatainkat ill. a bajnokság versenykiírásával kapcsolatos, MVSZ-nek már korábban megküldött észrevételeinket is.

A Rendező megígérte, hogy  a versenyutasítás véglegesítése előtt ill. a Bajnokság megnyitója előtt az egyes osztályok képviselőivel egyeztetni fog.

Reméljük, hogy az egyeztetések során kívánságaink meghallgatásra találnak.

Amint újabb információim lesznek, újból jelentkezem.

Ajánlom a már megjelent versenykiírást illetve a Bajnokság előtt közvetlenül kiadásra kerülő versenyutasítást figyelmetekbe.

Az MVSZ a Bajnokság idejére Füreden ingyenes kikötőhelyet biztosít.

Kérném azon hajók jelentkezését, akik a kikötést valamilyen okból Csopakra tervezték, hogy Nekik kedvezményes kikötőhelyet szerezhessünk.

Gaszton (az Öreg)

Gé. HUN 155

 

00-36-30-280-3654

 
Füred Kupa OD verseny PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Geröly Tamás   
2016. augusztus 02. kedd, 12:26

Jövő hét végén 2016.08.13-14-én lesz a BYC rendezésében Füreden a 2016 évi OD versenysorozat utolsó állomása.  Ez egyben az utolsó lehetőség a Bajnokság előtti állításokra és gyakorlásra.

Januári gyűlésünkön erre a versenyre a következők jelentkeztek: Száz x Szép, Rotary, Öreg,

Joystick, Pontilla és Gé.

Reméljük, hogy a  6 fenti hajón kívül további Sudarak is indulnak a Regattán.

A résztvevők végleges számát 2016.08.05-ig kell megadni a rendezőknek.

Kérem, hogy azok a hajók akik ott lesznek Füreden  péntekig ezt  tudassák velem.

 

Gé. Gaszton   30-280-3654

 
MET kupa Balatonföldvár PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Geröly Tamás   
2016. július 19. kedd, 10:18

Hétvégén 2016.07.23-24.-én rendezi Balatonföldváron a Spartacus Vitorlás Egylet a MET Kupát, mely 5 futamos pályaverseny. A rendezők a Sudár Regatta osztálynak pénzdíjat is felajánlottak.  A pénzdíjat a MET Kupán résztvevő Sudarak között sorsolja ki a rendező. A pénzdíj egyetlen feltétele: 6 benevezett  Sudár Gyertek, hogy legyen esélyetek a fődíjra.

Én ott leszek Gé.

 

 
Raiffeisen Kupa OD PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Geröly Tamás   
2016. június 20. hétfő, 18:00

Hétvégén 2016.06.25-26-án kerül sor a Spartacus Vitorlás Egylet rendezésében a 2016. évi OD versenysorozat következő fordulójára.  A rendező jelentős értékű fődíjat sorsol ki azon  Sudarak között, akik a hétvégi versenyen ill. a 2016.07.23-24-én megrendezésre kerülő MET Trophy  pályaversenyen is részt vesznek. A sorsolás a 7.24.-i díjkiosztón lesz. A fődíjról bővebb információ rövidesen e-mailben.

A fődíj átadásának feltétele versenyenként minimum 6 Sudár induló.

Januári gyűlésünkön a következők hajók ígérték indulásukat a Raiffeisen Kupán:

Öreg, Száz x Szép, Pontilla, Banka, Vigasz, Köszönjük Emese és Gé.

A fentieket elvárjuk és minden más Sudarat is örömmel fogadunk. Az OD összetett  verseny még teljesen nyitott, hiszen sem Csopakon, sem Kenesén nem sikerült futamot rendezni.

Az  alábbiakban olvashatjátok a Spartacus meghívóját is, mely az izgalmas pályaversenyeken kívül kellemes parti eseményeket is ígér.

 

Gyertek minél többen!

A verseny meghívója ITT olvasható

A verseny kiírást innen tölthetitek le: KLIKK

 
<< Első < Előző 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Következő > Utolsó >>

11. oldal / 23

Sudárregatta.hu 2011