Közösség

Osztályszövetség

BelépésFotó galéria

Hírdetések 

Sudár Regatta Facebook

Bajnokság előtti infók... PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Geröly Tamás   
2018. augusztus 15. szerda, 08:13

Kedves Osztálykapitányok!

Mindannyiótoknak köszönöm a visszajelzést a bajnokság versenyutasítására, mely segítségetekkel elnyerte végleges formáját, amit ezúton csatoltan küldök Nektek a kiírással együtt.

Örömünkre szolgál, hogy idén is 4 pályán 14 osztálynak van lehetőségünk megrendezni a bajnokságot. Szeretettel várunk Titeket a versenyre!

Engedjétek meg, hogy addig is némi tájékoztatást adjak Nektek a regattával, illetve a kikötő használattal kapcsolatban.

A versenykiírással ellentétben a nevezést mégis a Vitorlázeumban tartjuk, mellékelten küldöm az erről szóló közleményt. A nevezési ajándékok átvételére kizárólag a nevezés helyszínén van lehetőség.

A nevezésen mérlegelést és vitorlapecsételést nem tartunk. A verseny alatt az óvási bizottság és a technikai bizottság szúrópróbaszerűen fog ellenőrzéseket tartani.

A kikötő területén parkolást sajnos nem tudunk biztosítani, azonban Balatonfüreden kedvező feltételekkel lehet, az idei évben a nyílt és fedett parkolókat használni, erről további információkat az alábbi linken olvashatok.

http://probiort.hu/parkolo-uzemeltetes/

Korlátozott számban tudunk szabad kikötőhelyeket biztosítani a résztvevők számára, melyek a sólya nyugati oldalán kerülnek majd kijelölésre.

A versenyt a hunsail.hu-n az alábbi linken követhetitek, illetve a facebook oldalunkon is megosztunk majd veletek minden fontos információt.

http://hunsail.hu/mvsz-nagyhajos-orszagos-bajnoksag.

Minden pályánkon VHF rádiót is használunk majd, melyen a futamokkal kapcsolatban igyekszünk majd Nektek tájékoztatást nyújtani. A pályákon használt VHF csatornák az alábbiak

Alfa pályán a VHF 27-s csatorna

Bravo pályán a VHF 71-es csatorna

Charlie pályán a VHF 77-es csatorna

Delta pályán a VHF 18-as csatorna

Ezúton szeretettel meghívunk minden résztvevőt a csütörtök este (2018. augusztus 23.) tartandó fogadásra, melynek pontos időpontjáról az első versenynap futamait követően tájékoztatunk majd Titeket.

Péntek (2018. augusztus 24.) este 18:00 és 20:00 óra között szeretettel várjuk a résztvevő csapatokat egy hajóosztályonkénti csapatfotó elkészítéséhez a telepre, ahol mindenki vendégünk egy Kékszalag Horizont Delight IPA sörre.

Kérlek legyetek kedvesek az osztályotok körében a fenti információkat terjeszteni!

Bízunk benne, hogy mindenki számára emlékezetes és eredményes napokat szerzünk majd!

Jó szelet!

Üdvözlettel / Yours sincerely,
Fluck Réka
versenysport koordinátor

 

Sudárregatta.hu 2011